Nieuwsbrief maken?

Baye heeft in 2010 www.nieuwsbriefmaken.com ontwikkeld als showcase.

 

Waarom nieuwsbriefmaken.com?

Om in te spelen op vragen van klanten over "nieuwsbrief maken" is www.nieuwsbriefmaken.com opgezet voor mensen en organisaties die zoeken naar een efficiënte en effectieve oplossing voor het - in eigen beheer - maken van nieuwsbrieven, mailinglist beheer en templates voor nieuwsbrieven. Het verstrekken van informatie en geven van advies zonder daarbij fysiek aanwezig te zijn kan zeer goed via Internet. Dit is een fascinerende zaak.

 

TOP 5 notering in Google binnen 3 maanden

Deze site is zeer zorgvuldig opgebouwd waardoor Google en andere zoekmachines de website momenteel zo'n 500 unieke bezoekers per maand opleveren.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De site heeft niet overdreven veel content en komt via uitgekiende zoekwoorden - gebaseerd op een kwalitatieve en kwantitatieve concurrentieanalyse - aan haar traffic.

 

Klantgericht én vraaggericht

Baye is gepassioneerd over klantgericht handelen van organisaties. Het verbeteren van klantgerichtheid komt de continuïteit, omzet, marge en klanttevredenheid ten goede.

 

Klantgerichtheid alleen te verbeteren via menselijke interactie?

Nee. Verbeteren van klangerichtheid levert zowel online als offline een bijdrage aan de perceptie en beleving van de klant. Bovendien biedt Google ideale mogelijkheden op het gebied van vraaggerichtheid door niet louter een product aan te bieden en juist perfect in te spelen op de vraag.

 

TIPS en alle Ins&Outs

Alle TIPS via www.nieuwsbriefmaken.com. Meld je aan voor de Free Test Drive. Succes!

 

Uitbesteden van nieuwsbrieven en mailinglistbeheer?

Stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of bel mobiel naar Baye Loerts 06 5179 1413.