Diensten: Optimalisatie Marketing & Sales

Met Baye werkt u aan een betere wisselwerking met uw klanten. Dat kan met de diensten: advies, interim, detachering en training. Ondersteuning vindt plaats op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Hieronder enkele voorbeelden.

 

Strategisch

Op strategisch niveau zijn groeistrategieën of een schematisch strategisch verkoopplan (overzicht van de eigen organisatie in relatie tot de markt) ondersteunend aan directie of bestuur. Denk tevens aan de inrichting en organisatie van accountmanagement, marketing & verkoop.

 

Tactisch

Voorbeelden op tactisch niveau zijn een training outbound bellen of klantgericht debiteurenbeheer. Of een combinatie van training en coördinatie cq aansturen van mensen. Dat kan bijvoorbeeld bij personen met een accountmanagement-taak of bij het verkennen van acquisitie mogelijkheden.

 

Operationeel

Operationele marketingactiviteiten variëren van het uitvoeren van belwerkzaamheden tot het verbeteren van google-ranking (zoekmachineoptimalisatie) en het bedenken van nieuwe relatiegeschenken. Op verkoop en accountmanagement-gebied kansen en uitdagingen bij (potentiële) klanten en ketenpartners verkennen en realiseren.

 

Informeer naar de mogelijkheid tot samenwerking.